search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες μουσικές στα νοσοκομεία

23.12.2020 21:33
Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες μουσικές στα νοσοκομεία - Media

 

Μετά τη σύσταση που ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΜΜΘ) ακύρωσε τις μουσικές εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για την παραμονή των Χριστουγέννων στα προαύλια εννέα νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλης.

Η δράση είχε σχεδιαστεί σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των νοσοκομείων και την Πολιτική Προστασία (πριν από τις τελευταίες ανακοινώσεις) και με τήρηση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων υγειονομικής προστασίας (ολιγομελή μουσικά σχήματα, τήρηση αποστάσεων, rapid test από όλους τους συμμετέχοντες).

Δύο συναυλίες για τους υγειονομικούς

Όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, το ΜΜΘ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα διοργανώσει δύο συναυλίες με γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, τις οποίες θα προσκληθεί να παρακολουθήσει δωρεάν το υγειονομικό προσωπικό που απασχολήθηκε στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ανεξάρτητα από την αναβολή των εκδηλώσεων, ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης θα διαθέσει το ποσό των 4.000 ευρώ στον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος για την οικονομική στήριξη των μελών του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41