search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:39
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Θρίλερ στη Νάσβιλ -Τροχόσπιτο ήταν το όχημα που εξερράγη τα ξημερώματα (Videos)

25.12.2020 16:50
ΗΠΑ: Θρίλερ στη Νάσβιλ -Τροχόσπιτο ήταν το όχημα που εξερράγη τα ξημερώματα (Videos) - Media
 
Ένα σταθμευμένο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο εξερράγη τα ξημερώματα στο κέντρο του Νάσβιλ με την αστυνομία της πόλης να κάνει λόγο για «εσκεμμένη ενέργεια». Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όμως κανένας τους δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.
 
Πυροσβετικά οχήματα και ασθενοφόρα βρέθηκαν στο σημείο έπειτα από κλήση που έλαβαν οι Αρχές στις 06.30 το πρωί των Χριστουγέννων (τοπική ώρα) στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία έκανε λόγο για «μία εσκεμμένη πράξη» με τους αξιωματούχους της πυροσβεστικής να αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.

«Η έκρηξη ήταν σημαντική, όπως μπορείτε να δείτε. το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι ομοσπονδιακοί συνεργάτες του διεξάγουν έρευνα μεγάλης κλίμακας» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Νάσβιλ.
 
«Πιστεύουμε ότι η έκρηξη ήταν μία σκόπιμη πράξη» σημείωσε επίσης ο εκπρόσωπς της αστυνομίας ενώ πυκνός καπνός είναι ορατός από απόσταση ανάμεσα στα κτίρια της πόλης Νάσβιλ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15