search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Εντυπωσιακό βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου: Η Χριστουγεννιάτικη στολισμένη Αθήνα από ψηλά (Video)

25.12.2020 17:09
Μια πόλη – όνειρo: Ντυμένη στα λευκά η Αθήνα από ψηλά (Video) - Media

 

«Αυτά τα Χριστούγεννα, η Αθήνα εκπέμπει τη λάμψη της παντού» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), Βαγγέλης Βλάχος.

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο από τα πιο όμορφα σημεία του κέντρου της πόλης, η Αθήνα στολισμένη και γιορτινή, παρά τις προκλήσεις, μεταφέρει μήνυμα «ειρήνης και φωτός».

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του «This is Athens», δηλαδή του επίσημου ψηφιακού οδηγού της πόλης και βασικού πυλώνα της ΕΑΤΑ, στέλνει θερμές γιορτινές ευχές και μαζί ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο εξωτερικό: «Η πόλη είναι έτοιμη και ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσει να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της» τονίζει ο κ. Βλάχος. Αποδέκτες του βίντεο είναι -μεταξύ άλλων- εκπρόσωποι των σημαντικότερων διεθνών Μέσων με στόχο την προβολή της Αθήνας.

Ο θεατής ταξιδεύει για δύο λεπτά από ψηλά στην στολισμένη πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Ομονοίας με τον φωτισμό του νέου σιντριβανιού, στις κεντρικές αρτηρίες του κέντρου και τις γειτονιές της πόλης που γιορτάζουν, έστω με τον φετινό, ιδιαίτερο τρόπο, και «αισιοδοξούν για τη χρονιά που έρχεται» όπως αναφέρει η ΕΑΤΑ σε ανακοίνωσή της.

Η Αθήνα έχει ήδη συμπεριληφθεί στη λίστα με τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο για το 2021, διατηρώντας μία από τις υψηλότερες θέσεις στις διαδικτυακές αναζητήσεις των ταξιδιωτών επισημαίνει η ΕΑΤΑ, διευκρινίζοντας ότι η ψηφιακή πλατφόρμα «This is Athens», η οποία απευθύνεται στο τουριστικό κοινό, αποτυπώνει τον παλμό της πόλης «με περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς, ανάλογα με την εποχή». Οι ξεχωριστές αυτές ημέρες δε θα μπορούσαν να είναι εξαίρεση. Έτσι λοιπόν η Αθήνα εύχεται «γιορτές γεμάτες ειρήνη και φως» σε όλους και όλες! 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45