search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:38
MENU CLOSE

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Στο Αζερμπαϊτζάν Τούρκοι στρατιωτικοί για το κέντρο επιτήρησης της εκεχειρίας

26.12.2020 15:28
Ναγκόρνο Καραμπάχ: Στο Αζερμπαϊτζάν Τούρκοι στρατιωτικοί για το κέντρο επιτήρησης της εκεχειρίας - Media
 
Τούρκοι στρατιωτικοί έφτασαν σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν, πριν από τη λειτουργία ενός κοινού κέντρου Ρωσίας-Τουρκίας για την επιτήρηση της κατάπαυσης του πυρός μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, στην αμφισβητούμενη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι NTV.
 
Σύμφωνα με το NTV, το κέντρο επιτήρησης θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Ιανουάριο. Η Άγκυρα δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την άφιξη των στρατιωτικών της στο Αζερμπαϊτζάν.
 
Μετά την υπογραφή από τους ηγέτες της Ρωσίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν μιας κοινής δήλωσης κατάπαυσης του πυρός στη διαφιλονικούμενη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ στις 9 Νοεμβρίου, η Μόσχα και η Άγκυρα προχώρησαν στην υπογραφή ενός μνημονίου για την οργάνωση ενός κέντρου στο Αζερμπαϊτζάν, το οποίο θα επιτηρεί από κοινού την κατάπαυση του πυρός στην αμφισβητούμενη περιοχή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28