search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:17
MENU CLOSE

Καμπάνια του ΙΣΑ: Οι πέντε λόγοι για να κάνουμε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

27.12.2020 12:33
Καμπάνια του ΙΣΑ: Οι πέντε λόγοι για να κάνουμε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού - Media
 
Τους πέντε βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού παρουσίασε η καμπάνια με κεντρικό σύνθημα «ΕμβολιάΖΩμαι Γιατί ΝοιάΖΩμαι», που έγινε μέσω φυλλαδίων που μοίρασαν εθελοντές του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής στις γειτονιές της Αττικής.
 
Τα δύο φυλλάδια ενημέρωσης περιλάμβαναν πληροφορίες για τα ατομικά μέσα προστασίας και τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό. Αναλυτικά, το ένα φυλλάδιο έχει τίτλο ΕμβολιάΖΩμαι Γιατί ΝοιάΖΩμαι και μεταφέρει το μήνυμα του Προέδρου του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, που καλεί τους πολίτες να υιοθετήσουν και να προωθήσουν το μήνυμα για τον εμβολιασμό για τον SARS-CοV-2. Μάλιστα, επισημαίνει 5 λόγους, για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να κάνουν το εμβόλιο.
 

Παγκοσμίως η πανδημία μέσα σε έναν χρόνο:

  • έχει προκαλέσει σχεδόν 74.000,000 θετικά κρούσματα
  • έχει οδηγήσει σε 1.663,474 θανάτους (μέχρι τώρα)
 

Στη χώρα µας η πανδημία σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει προκαλέσει σχεδόν 130.485 θετικά κρούσματα έχει οδηγήσει σε 4.102 θανάτους (μέχρι τώρα)

  • Υπάρχουν λίγα θεραπευτικά φάρμακα
  • Δεν γνωρίζουμε, εάν όσοι ανέρρωσαν, έχουν ανοσία και για πόσο διάστημα
  • Διαθέτουμε ήδη ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια.
 
Τη συγγραφή και την επιμέλεια του κειμένου έκαναν οι κ.κ. Τάσος Χατζής Μέλος ΔΣ του ΙΣΑ και Φώτης Πατσουράκος Αντιπρόεδρος ΙΣΑ, ενώ το δεύτερο φυλλάδιο αναφέρεται στη σύνδεση του καπνίσματος με τις σοβαρές επιπλοκές της Covid-19 και καλεί τους πολίτες να διακόψουν το κάπνισμα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:15