search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Ο Νίκος Μάνεσης «κάρφωσε» βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο: «Κέρδισε air condition αλλά ήθελε τηλεόραση» (Video)

27.12.2020 12:41
Ο Νίκος Μάνεσης «κάρφωσε» βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο: «Κέρδισε air condition αλλά ήθελε τηλεόραση» (Video) - Media
 
Ένα ιδιαίτερο περιστατικό με… πιπεράτες αποχρώσεις αποκάλυψε ο Νίκος Μάνεσης σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του, το οποίο είχε ως προταγωνιστή ένα γνωστό και εύπορο τηλεοπτικό πρόσωπο.
 
Το περιστατικό, όπως το περιέργαψε ο δημοσιογράφος συνέβη σε κοπή πίτας, στον Alpha μάλλον, όπου το εν λόγω κέρδισε ένα αιρ κοντίσιον στην βασιλόπιτα, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο της υπηρεσίας.
 
«Θυμάμαι κάποτε κάποιος ή κάποια βαθύπλουτη, κάποιος ή κάποια παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που συμμετείχε κανονικά στις βασιλόπιτες και του ή της της έτυχε το φλουρί. Ας πούμε ότι ήμουν εγώ. Το δώρο ήταν ένα αιρ κοντίσιον, που είχε βάλει η παραγωγή. Και υπήρχε κόσμος που ήταν φτωχός, καθαρίστριες κλπ», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης, σύμφωνα με το zappit.gr.
 
Στη συνέχεια, ο Νίκος Μάνεσης πρόσθεσε: «Και είπε ο κύριος ή η κυρία στον παραγωγό “αχ μωρέ, έχω πολλά αιρ κοντίσιον σπίτι, αλλά δεν έχω μια τέταρτη τηλεόραση για το δωμάτιο της υπηρεσίας. Μήπως μπορούμε να αλλάξουμε το αιρ κοντίσιον με μια τηλεόραση;”. Βέβαια, είπε ο παραγωγός, πήρε την τηλεόραση κι έφυγε. Το θυμόσαστε; Το θυμόσαστε! Αυτά… έκανα πριν βρω το δρόμο του Θεού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24