search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Γώγος: Eίμαστε στην αρχή της εξόδου του τούνελ – Προς άνοιγμα των δημοτικών μετά τις γιορτές (Video)

28.12.2020 07:34
Γώγος: Eίμαστε στην αρχή της εξόδου του τούνελ - Προς άνοιγμα των δημοτικών μετά τις γιορτές (Video) - Media

 

Θετικός στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία, και πιο συγκεκριμένα τα δημοτικά, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα, ο καθηγητής είπε πως είναι θετικό το άνοιγμα των δημοτικών μετά τις γιορτές «σε πρώτη φάση και μία εβδομάδα μετά γυμνάσια, λύκεια». 

Σχολιάζοντας τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας, ο καθηγητής σημείωσε πως η εικόνα είναι καλή και η πορεία των αριθμών πτωτική.

«Θα δούμε τι συνέβη και αυτές τις μέρες. Δεν είδα εκτροπές, ακραίες καταστάσεις. Νομίζω ότι είμαστε στην έξοδο, στην αρχή της εξόδου του τούνελ», τόνισε στην τηλεόραση του OPEN σχολιάζοντας την κινητικότητα των γιορτών και την έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα μας.

Παράλληλα, αναφορικά με τις υπόλοιπες δραστηριότητες, ο Χαράλαμπος Γώγος δήλωσε πως «μπορούμε να διατηρήσουμε την τηλεργασία» και πως οι αποφάσεις για το λιανεμπόριο θα ληφθούν μία εβδομάδα μετά τις γιορτές.

Σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση από νομό σε νομό, ο καθηγητής είπε πως είναι πολύ νωρίς γι’ αυτή τη συζήτηση καθώς «εύκολα μπορεί να γίνει επιδημιολογική εκτροπή».

Τέλος να σημειωθεί ότι θετική στο άνοιγμα των σχολείων αμέσως μετά τις γιορτές εμφανίστηκε με δηλώσεις της και η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας-Πειραιά Ματίνα Παγώνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:42