search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Χαρούλα Αλεξίου: Γιόρτασε τα 70ά της γενέθλια και έστειλε ευχές στους θαυμαστές της (Video)

28.12.2020 08:21
Χαρούλα Αλεξίου: Γιόρτασε τα 70ά της γενέθλια και έστειλε ευχές στους θαυμαστές της (Video) - Media

 

Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα ήταν η Κυριακή για την αγαπημένη ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου. Και αυτό καθώς γιόρτασε τα 70ά της γενέθλια.

Η Χαρούλα Αλεξίου ιδιαίτερα συγκινημένη θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους έσπευσαν να της ευχηθούν μέσα από τα social media δημοσιεύοντας ένα βίντεο.

«Είναι τόσο ξεχωριστά γενέθλια αυτά. Θέλω τόσο πολύ να σας πω ευχαριστώ, για τις τόσες ευχές σας που ξέρω ότι είναι μέσα από την καρδιά σας. Για αυτή την έβδομη δεκαετία, της σχέσης μας, της ζωής μου των δώρων που έχω πάρει και όλα αυτά τα αληθινά πράγματα που μου έχετε δώσει και σας έχω δώσει και εγώ όλη μου την αλήθεια. Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ… Να είσαστε πάντα καλά, να έχετε δύναμη, να κάνετε υπομονή, πάντα υπάρχει ένα καλό στην άκρη του δρόμου να μας περιμένει. Να είσαστε γεροί για να το πάρετε», είπε απευθυνόμςνη στον κόσμο που την αγαπάει.

 Η δημοφιλής τραγουδίστρια από το Σάββατο έχει λάβει χιλιάδες ευχές για τα γενέθλιά της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31