search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Έγκυος σκυλίτσα θυσιάστηκε για να σώσει τα αφεντικά της – τα έβαλε με μια δηλητηριώδη κόμπρα (Video)

28.12.2020 14:32
Έγκυος σκυλίτσα θυσιάστηκε για να σώσει τα αφεντικά της – τα έβαλε με μια δηλητηριώδη κόμπρα (Video) - Media

 

Η σκυλίτσα ράτσας πιτ μπουλ προκειμένου να σώσει τα αφεντικά της που κινδύνευαν από μια κόμπρα δε δίστασε να θυσιαστεί τόσο εκείνη όσο και να θυσιάσει τη ζωή των δέκα κουταβιών που είχε μέσα στην κοιλιά της.

Το περιστατικό συνέβη έξω από αγροτικό σπίτι στην Ταιλάνδη στην περιοχή Phatum Thani, πριν από περίπου έναν χρόνο. 
Το σκυλί το βράδυ εντόπισε στην αυλή μια δηλητηριώδη κόμπρα η οποία είχε ανέβει τα σκαλοπάτια του σπιτιού και ήταν έτοιμη να μπει από την ανοιχτή πόρτα. Τα αφεντικά μαζί με τα παιδιά τους κοιμόντουσαν μέσα στο σπίτι. 
Χωρίς δεύτερη σκέψη το ατρόμητο σκυλί όρμησε στο φίδι και τότε άρχισε μια μάχη ζωής και θανάτου. Η κόμπρα πρόλαβε να δαγκώσει τη σκυλίτσα πολλές φορές στο σαγόνι, πριν το πιτ μπουλ την πιάσει μεαπό το κεφάλι και της το συνθλίψει με τα δόντια του. 
Τα αφεντικά που άκουσαν ότι κάτι συμβαίνει ξύπνησαν και βγήκαν στην αυλή. Πρόλαβαν μόνο να χαιδέψουν το πιστό τους σκυλί πριν εκείνο αφήσει την τελευταία του πνοή δίπλα από το φίδι. Τότε κατάλαβαν όλοι τι είχε συμβεί. 
«Το υπέροχο σκυλί μας σκοτώθηκε ενώ μας προστάτευε από την κόμπρα. Η καρδιά μου έσπασε. Σκέφτομαι τον πόνο που πρέπει να ένιωσε και θέλω να κλάψω», σχολίασε συντετριμμένο το αφεντικό της σκυλίτσας.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20