search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Λόρι Λάφλιν: Αποφυλακίστηκε έπειτα από 2 μήνες – Το πολύκροτο σκάνδαλο δωροδοκίας σε αμερικανικά πανεπιστήμια

28.12.2020 16:23
Λόρι Λάφλιν: Αποφυλακίστηκε έπειτα από 2 μήνες – Το πολύκροτο σκάνδαλο δωροδοκίας σε αμερικανικά πανεπιστήμια - Media

 

Ελεύθερη αφέθηκε, αφού πέρασε δύο μήνες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στο Δουβλίνο της Καλιφόρνια η Λόρι Λαφλιν, κατηγορούμενη για το πολύκροτο σκάνδαλο δωροδοκίας σε αμερικανικά πανεπιστήμια.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως «θεία Μπέκι» στη σειρά «Full House», αποφυλακίστηκε καθώς έχει εκτίσει την ποινή που της επιβλήθηκε για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο δωροδοκίας.

Ο σύζυγός της, σχεδιαστής μόδας Μάσιμο Τζιανούλι, επίσης κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση, εκτίει την ποινή του πέντε μηνών σε φυλακή στο Λόμπος κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Ο ίδιος πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος στις 17 Απριλίου 2021, σύμφωνα με το ομοσπονιδακό γραφείο φυλακών.


Το διάσημο ζευγάρι παραδέχτηκε τον Μάιο ότι πλήρωσε 500.000 δολάρια ως δωροδοκία για να κάνουν δεκτές τις δύο κόρες τους στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, δήθεν ως στρατολογούμενο πλήρωμα, αν και κανένα κορίτσι δεν ήταν κωπηλάτης.

Από τους περίπου 60 γονείς, προπονητές και άλλους που κατηγορούνται στην υπόθεση, όπου με δωροδοκία εξασφάλιζαν μία θέση για τα παιδιά τους σε ελίτ πανεπιστήμια, περίπου 12 εξακολουθούν να αγωνίζονται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους. Οι ποινές για τους γονείς που έχουν αναμιχθεί μέχρι στιγμής στην υπόθεση, κυμαίνονται από δύο εβδομάδες έως εννέα μήνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:47