search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Εκτέλεση στην Ηλιούπολη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ

29.12.2020 07:42
ektelesi-ilioupoli.jpg

 

Η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 38χρονου άνδρα στην οδό Θερμοπυλών στην περιοχή της Ηλιούπολης, έθεσε σε συναγερμό την ΕΛΑΣ με τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών να προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πίσω από την εκτέλεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών και το ερώτημα είναι αν η εν ψυχρώ δολοφονία του 38χρονου αποτελεί συνέχεια ενός κύκλου αιματηρών επεισοδίων που εμπλέκονται άνθρωποι της νύχτας.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει άτομα που ήταν κοντά στον 38χρονο προκειμένου να σχηματιστεί ένας κύκλος υπόπτων από τους οποίους θα αρχίσουν οι έρευνες για την εξιχνίαση της εκτέλεσης.

Ενέδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες (δύο στον αριθμό) φαίνεται να είχαν στήσει ενέδρα στον 38χρονο. Μόλις τον αντίκρισαν, «άδειασαν» πάνω του δεκάδες σφαίρες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σημειώνεται ότι το θύμα είχε απασχολήσει το 2015 τις αστυνομικές Αρχές καθώς ήταν γνωστές οι επαφές του με ανθρώπους της νύχτας.

Η αστυνομία αναζητά αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει μια πληρέστερη εικόνα για το φονικό, αλλά και το δρομολόγιο διαφυγής που ακολούθησαν οι δύο δράστες

Διασυνδέσεις

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, το θύμα ανήκε στην ομάδα 50χρονου επιχειρηματία ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο είχε δεχθεί επίθεση από ενόπλους σε υπαίθριο πάρκινγκ έξω από φούρνο στην περιοχή Βάρης. Το θύμα της χθεσινής επίθεσης και ο 50χρονος φέρονται να είχαν διαφορές με την ομάδα του 56χρονου που δολοφονήθηκε στα Βριλήσσια στις αρχές Δεκεμβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:04