search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:32
MENU CLOSE

Διευθυντής του «Βήματος»: Σκληρή κριτική στο υπ. Υγείας – «Τα επαρχιακά νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε οίκους ευθανασίας»

29.12.2020 08:18
Διευθυντής του «Βήματος»: Σκληρή κριτική στο υπ. Υγείας - «Τα επαρχιακά νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε οίκους ευθανασίας» - Media

 

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από την επίσημη γραμμή του συγκροτήματος Μαρινάκη κινήθηκε μέσω του twitter ο διευθυντής της ναυαρχίδας του ΔΟΜ, Αντώνης Καρακούσης, καθώς αμφισβήτησε ευθέως την ακολουθούμενη πολιτική γραμμή του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης στο χώρο των δημόσιων νοσοκομείων, ειδικά της περιφέρειας.

«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος ,πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών», έγραψε.

Για να προσθέσει λίγε ώρες αργότερα άλλα δύο αιχμηρά σχόλιά του, ένα εκ των οποίων αφορούσε το πολύπαθο νοσοκομείο του Κιλκίς:

«Δεν είναι μόνο το νοσοκομείο του Κιλκίς που έχει αποδιαρθρωθεί λογω ανήκουστων παρεμβάσεων που εξαφάνισαν τη φυσική του ηγεσία .Και στη Γουμένισσα συμβαίνει σχεδόν το ίδιο και στην Κοζάνη ανάλογα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. »

Και επίσης:

«Τα περισσότερα επαρχιακά νοσοκομεία διοικούνται από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο. Γι’ αυτό και έχουν μετατραπεί σε οίκους ευθανασίας. Αυτή είναι αλήθεια. Έστω και τώρα ας επέμβει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Απέχουμε πολύ ακόμη απο το τείχος ανοσιας…»

«Παρέμβαση» κατά ΝΔ για το ακίνητο Τσίπρα 

Να θυμίσουμε επίσης ότι στην πρόσφατη αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή το ακίνητο στα Λεγραινά που ενοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε παρέμβει, επίσης, με ανάρτησή του, ο διευθυντής του «Βήματος», ο οποίος πέταξε… μπηχτή προς το κυβερνών κόμμα, χαρακτηρίζοντάς το «κόμμα μεγαλοϊδιοκτητών ακινήτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:32