search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:35
MENU CLOSE

Μέγαρα: Πυροβολισμοί μεταξύ οικογενειών σε καταυλισμό Ρομά – Τουλάχιστον 10 τραυματίες

29.12.2020 10:37
Μέγαρα: Πυροβολισμοί μεταξύ οικογενειών σε καταυλισμό Ρομά - Τουλάχιστον 10 τραυματίες - Media

 

Σοβαρά επεισόδια με πυροβολισμούς και τουλάχιστον δέκα τραυματίες σημειώθηκαν το πρωί στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Βλυχού Μεγάρων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, τα επεισόδια έγιναν μεταξύ δύο οικογενειών και αφορμή ήταν ένα τροχαίο ατύχημα που έγινε χτες το βράδυ και στο οποίο είχαν εμπλακεί μέλη των δύο οικογενειών.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν από την πρώτη στιγμή και το πρωί η κατάσταση κατέληξε σε σύρραξη, όπου βγήκαν οι καραμπίνες και από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν οι δέκα Ρομά, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή εκτιμάται ότι βρίσκονται μέσα στον καταυλισμό, όπου ενδέχεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση για την σύλληψη τους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ανέφερε μάλιστα ότι πρόκειται για δύο συγγενικές οικογένειες, ξαδέλφια, που διαπληκτίστηκαν με άγριο τρόπο. Αφορμή του επεισοδίου ήταν ένας τροχαίο ατύχημα που έγινε χτες το βράδυ και στο οποίο είχαν εμπλακεί μέλη των δύο οικογενειών.

«Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι πολύ συχνό στην περιοχή είναι γκέτο επομένως είναι φυσικό να υπάρχει εστία εγκληματικότητας και παραβατικότητας» σημείωσε ο κ. Σταμούλης.

«Είναι συνοικία στον ιστό της πόλης και έχουμε συχνά προβλήματα με πυροβολισμούς. Η περιοχή είναι γκέτο, για να μπει η ΕΛΑΣ πρέπει να κάνει ειδική επιχείρηση». Χρειάζονται, επισήμανε ο δήμαρχος, μακροχρόνια και πολυποίκιλα μέτρα από την πολιτεία, όχι μόνο αστυνομικά μέτρα και αποσπασματικές επεμβάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:34