search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Τραγικό δυστύχημα στη Ζάκυνθο – Νεκρός από ηλεκτροπληξία τεχνικός του ΑΔΜΗΕ

29.12.2020 15:50
Τραγικό δυστύχημα στη Ζάκυνθο - Νεκρός από ηλεκτροπληξία τεχνικός του ΑΔΜΗΕ - Media

 

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) ανακοίνωσε ότι σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2020 1:30 το μεσημέρι, συνέβη θανατηφόρο ατύχημα στη Ζάκυνθο με θύμα τον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς, Νικόλαο Τσίρκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θανών υπέστη ηλεκτροπληξία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης στον Υποσταθμό Ζακύνθου

Αρμόδια στελέχη της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ μεταβαίνουν αυτή την ώρα στη Ζάκυνθο προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Θα υπάρξει σχετική νεότερη ενημέρωση.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η οικογένεια του ΑΔΜΗΕ είναι συντετριμμένη από την απώλεια του μέλους της και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του.

Για το θέμα ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. και κάλεσε τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ να διερευνήσει τα αίτια. Ο υπουργός τόνισε  ότι το υπουργείο και ο ΑΔΜΗΕ θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τεχνικού της εταιρείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:01