search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Miley Cyrus: Θα γίνει θεία και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της (Photos)

29.12.2020 16:18
Miley Cyrus: Θα γίνει θεία και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της (Photos) - Media

 

Η 28χρονη Miley Cyrus πρόκειται να γίνει θεία και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Ο 26χρονος αδελφός της τραγουδίστριας Braison ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αυτός και η σύζυγός του Stella περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

H Miley Cyrus, σαφώς ενθουσιασμένη από τα νέα για το μωρό, πήγε αμέσως στα σχόλια του λογαριασμού του Braison στο Instagram και έγραψε: «Η θεία Swinkle στο σπίτι».

«Ο παλμός της καρδιάς του μωρού»

Μοιράζοντας φωτογραφίες του εαυτού του και της συζύγου του που έδειχναν το πρόσφατο ηχογράφημα τους, ο Braison έγραψε στο Instagram ότι «αισθάνομαι εξαιρετικά ευλογημένος και ευγνώμων που λέω ότι [η Stella] και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί». «Αυτός είναι ο γιος μας και τον περιμένουμε τον Ιούνιο. Αγαπάμε αυτόν τον μικρό μάγκα ήδη» κατέληξε ο μουσικός, ο οποίος παντρεύτηκε τη σύζυγό του τον Νοέμβριο του 2019.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία του Instagram, ο Braison μοιράστηκε επίσης ένα σύντομο βίντεο από τον καρδιακό παλμό του γιου τους, το οποίο καταγράφηκε στις πέντε εβδομάδες εγκυμοσύνης της Stella. «Ο παλμός της καρδιάς του μωρού», έγραψε στη λεζάντα. «Αυτή ήταν η πρώτη μας επίσκεψη στον γιατρό περίπου στις 5 εβδομάδες εγκυμοσύνης» πρόσθεσε.

Η Stella έγραψε στο δικό της Instagram ότι αν και «το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά και λέω λίγα, μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου! Ανυπομονώ να συναντήσω το αγοράκι μας αυτό το καλοκαίρι και να τον δω να μεταδίδει φως και ευτυχία σε όσους βρίσκονται γύρω του. Θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς ποτέ @braisonccyrus ».

Ποιος είναι ο Braison Cyrus

Ο Braison είναι ο νεότερος γιος του 59χρονου μουσικού Billy Ray Cyrus, και της 53χρονης συζύγου του, Tish, με την οποία απέκτησαν τη Miley και την 20χρονη κόρη τους Noah.

Η Tish έχει δύο παιδιά από μια προηγούμενη σχέση, την 33χρονη κόρη της Brandi, και τον 31χρονο γιο Trace.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:50