search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:51
MENU CLOSE

Γεννηματά: Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια

29.12.2020 16:41
Γεννηματά: Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια - Media

 

«Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια. Η δουλειά της είναι ο αποτελεσματικός εμβολιασμός και το ασφαλές άνοιγμα», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την συνεχή προβολή εμβολιασμών κυβερνητικών παραγόντων.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε την «ευθύνη του πρωθυπουργού να εφαρμοστεί επιτέλους ένα σχέδιο, με διαφάνεια, χωρίς εξαιρέσεις και παρεμβάσεις».

Η κ. Γεννηματά επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας πως θυμήθηκε τα τεστ στο «και πέντε», όταν το Κίνημα Αλλαγής το ζητάει μήνες. «Περιμένουμε δημόσια αξιόπιστα επιδημιολογικά στοιχεία για κάθε περιοχή που ανοίγει. Όπως και καλύτερη οργάνωση προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

«Τα λάθη που έγιναν στο δεύτερο κύμα και τα πληρώσαμε ακριβά, δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αν η κυβέρνηση λειτουργήσει ξανά με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας το τρίτο κύμα- στο οποίο αναφέρθηκε και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης– δεν θα αργήσει, με ευθύνη της, να έρθει», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50