search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:22
MENU CLOSE

Ντέμι Λοβάτο: Όχι μόνο συμφιλιώθηκε, αλλά και… στολίζει τις ραγάδες της (Photos)

29.12.2020 19:31
Ντέμι Λοβάτο: Όχι μόνο συμφιλιώθηκε, αλλά και... στολίζει τις ραγάδες της (Photos) - Media

 

Την απόλυτη συμφιλίωση με το σώμα της φαίνεται ότι πέτυχε η γνωστή τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο, η οποία όχι μόνο αποδέχθηκε τις «ατέλειές» της, αλλά φρόντισε και να τις… στολίσει.

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της, η οποία είχε ως κατάληξη την νοσηλεία της για υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών το 2018, η Λοβάτο εδώ και ένα χρόνο έχει μπει σε διαδικασία συμφιλίωσης με το σώμα της και τις ατέλειές του.

Η ίδια έκανε την κίνηση να φωτογραφηθεί χωρίς φίλτρα που να κρύβουν τις ραγάδες της ή την κυτταρίτιδα και πλέον ακολουθεί μια τακτική «θετικής προσέγγισης» για το σώμα της, χωρίς να την ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι.

Ε, τώρα πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, καθώς ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της στις οποίες έχει στολίσει τις ραγάδες της με χρυσόσκονη και δηλώνει υπερήφανα ότι «αυτές είναι μερικές φωτογραφίες που έβγαλα στην καραντίνα αυτό το καλοκαίρι, όταν ήθελα να γιορτάσω τις ραγάδες μου αντί να ντρέπομαι για αυτές».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι είναι περήφανη για τις ραγάδες της («αφού δεν πρόκειται να εξαφανιστούν, ας τους ρίξω λίγο γκλίτερ», έγραψε) ενώ την ίδια στιγμή κατάφερε να περάσει ένα θετικό μήνυμα προς όσους έχουν ανασφάλεια με το σώμα τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:22