19/02/2020 21:28:19

Διαψεύδει ο Ηλιόπουλος ότι επιδείκνυε πιστόλι σε αντιεξουσιαστές

Διαψεύδει ο Ηλιόπουλος ότι επιδείκνυε πιστόλι σε αντιεξουσιαστές - Media

Στην διάψευση των πληροφοριών σχετικά με την επίδειξη όπλου σε αντιεξουσιαστές στο Βόλο, προχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με επιστολή του προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ μελών της Χ.Α και αντιεξουσιαστών ο Ηλιόπουλος έβγαλε και επιδείκνυε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα τον βουλευτή της Χ.Α, έξι μέλη της και έξι αντιεξουσιαστές.

Στην επιστολή του προς το Πρακτορείο ο Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι: Σήμερα Σάββατο και ώρα 19:25 ομάδα εγκληματιών προερχόμενη από τον αναρχικό χώρο που εδράζεται σε κατάληψη του πανεπιστημίου επιχείρησε να επιτεθεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής του Βόλου. Επενέβη η αστυνομία, σταμάτησε τους παρανομούντες και προσήγαγε έξι από αυτούς. Έξι μέλη της Χρυσής Αυγής μετέβησαν οικειοθελώς στην αστυνομική διεύθυνση και έδωσαν κατάθεση για το συμβάν.

»Όλα όσα αναφέρονται στην 'είδηση' (εντός πολλών εισαγωγικών) που μέσω του πρακτορείου σας έχει διακινηθεί σε πάρα πολλές ιστοσελίδες είναι ανυπόστατα ψεύδη που στρέφονται κατά του προσώπου μου ως βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου. Η πρόθεση όσων την διαρρέουν είναι κακόβουλη και αποτελεί ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μου. Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας διαψεύσθηκε και επισήμως το φανταστικό συμβάν που δημοσιεύετε. Παρακαλώ όπως δημοσιευτεί αυτούσια η διάψευση μου και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.