search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:34
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ο «Εκατομμυριούχος»

30.12.2020 07:28
Τηλεόραση: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ο «Εκατομμυριούχος» - Media

 

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, η καθημερινή σειρά «Ήλιος» δεν θα συνεχίζει με 2ο κύκλο, ενώ απ’ ότι φαίνεται το κανάλι δεν θα επενδύσει σε κάποιο νέο σίριαλ στην απογευματινή ζώνη.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του tvnea, η σκέψη των ιθυνόντων είναι να δημιουργηθεί μία ζώνη με τρία back to back τηλεπαιχνίδια και στην συνέχεια να ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ήδη ο Μάρκος Σεφερλής έχει δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει τις «Κόντρες», ένα νέο τηλεπαιχνίδι που θα κάνει πρεμιέρα από Φλεβάρη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχιστεί και του χρόνου. 

Παράλληλα, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τον «Εκατομμυριούχο», τον οποίο είχαμε δει και παλαιότερα με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αφού είναι ένα format που στο κανάλι πιστεύουν πολύ. Όσο για την παρουσίαση, έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea ο παρουσιαστής δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:34