search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:38
MENU CLOSE

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αγόρασε σπίτι στο Παλμ Μπιτς για τα… γεράματα

30.12.2020 10:00
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αγόρασε σπίτι στο Παλμ Μπιτς για τα... γεράματα  - Media

 

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η σύζυγός του Τζένιφερ Φλάβιν μετακομίζουν στο Παλμ Μπιτς, καθώς μόλις απέκτησαν ένα παραθαλάσσιο σπίτι, δαπανώντας 35,4 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Palm Beach Daily News.

Το σπίτι χτίστηκε το 2014 και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο περίπου 1,5 στρέμματος με τροπική βλάστηση. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και 12 μπάνια και εκτός από την κύρια κατοικία περιλαμβάνει δύο ξενώνες, εκ των οποίων ο ένας διαθέτει αυτόνομο κιόσκι δίπλα στη θάλασσα, καθώς και μία ανοιχτή καμπάνα που βλέπει στην πισίνα και περιβάλλεται από φοίνικες και γκαζόν, ενώ ένα ημικυκλικό σπα βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την ακτή.

 Το σαλόνι της κύριας κατοικίας φωτίζεται από μεγάλα παράθυρα που ξεκινούν από το δάπεδο και φτάνουν στην οροφή, η οποία είναι επενδυμένη με ξύλο. Επιπλέον διαθέτει τραπεζαρία, ενώ η κουζίνα είναι ευρύχωρη και έχει ένα τραπέζι στο κέντρο της.

Στον πρώτο όροφο, το κύριο υπνοδωμάτιο έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και περιλαμβάνει δωμάτιο-ντουλάπα και γκαρνταρόμπα μεγέθους υπνοδωματίου, καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και ντουζιέρα.

Το αστείο που κανάνε πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο είναι ότι οι δυο τους βρήκαν μία κατοικία για τα… γεράματα. 

   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53