search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:46
MENU CLOSE

Αντώνης Ρέμος: «Ένιωσα κάποια βράδια ότι δεν υπάρχει αύριο»

30.12.2020 13:25
Αντώνης Ρέμος: «Ένιωσα κάποια βράδια ότι δεν υπάρχει αύριο» - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν που θα παρουσιάσει με τη Ρούλα Κορομηλά στο MEGA.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού αλλά και τις επιπτώσεις που είχαν τα μέτρα στους καλλιτέχνες. 

«Είναι η αρχή του τέλους, θα αργήσει, αλλά θα έρθει το τέλος. Βλέπω φως στο τέλος του τούνελ» αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ δεν κρύβει ότι υπήρχαν στιγμές που η απαισιοδοξία τον κατέβαλε ψυχολογικά.

«Οι άνθρωποι της μουσικής και της ψυχαγωγίας χρεωθήκαμε από το καλοκαίρι και σωστά χρεωθήκαμε γιατί όντως έγιναν κάποια ευτράπελα, έγιναν πολλά εγκληματικά λάθη και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, στη Μύκονο και σε οποιοδήποτε μέρος όπου πλέον ο κόσμος ήθελε να βγει. Η νεολαία ένιωσε άτρωτη, και μέτρα ασφαλείας δεν υπήρχαν πουθενά.

Έχουμε όλοι κουραστεί ψυχολογικά. Ήταν στιγμές που έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι κάποια βράδια τέλος, δεν υπάρχει αύριο. Κάθε μέρα ήταν ίδια σαν την προηγούμενη, χωρίς καμία διαφοροποίηση γιατί δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, να πας πουθενά».

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Υβόννη Mπόσνιακ και την κόρη του Ελένη,ο τραγουδιστής υπογράμμισε ότι η δύσκολη αυτή κατάσταση τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

«Η οικογένεια είναι ένα οχυρό που μας προφυλάσσει και μας δίνει δύναμη» τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18