search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Μια σέξι influencer αποκαλύπτει τα μυστικά για την τέλεια selfie (Photos)

30.12.2020 13:41
Μια σέξι influencer αποκαλύπτει τα μυστικά για την τέλεια selfie (Photos) - Media

 

Πριν από λίγα χρόνια όταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είχαν μπει τόσο καλα΄στη ζωή μας αρκούσε απλά να «ανεβάσεις» μια selfie.

Πλέον όμως αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να ανεβάσεις την τέλεια selfie για να πάρεις περισσότερα like. 


Η Λίντσεϊ Πέλας, μια influencer και μοντέλο που, όπως παραδέχεται η ίδια, «βγάζει χρήματα από τις φωτογραφίες της, παρόλο που δεν είναι και η… Σίντι Κρόφορντ» μας αποκαλύπτει τα μυστικά της τέλειας φωτογραφίας για να υπάρχει επιτυχία.


Το πιο βασικό σύμφωνα με την πανέμορφη Λίντσει είναι ο καλός φωτισμός.

Και για να αναδειχθείς καλύτερα θα πρέπει να έχεις πάντα τα μάτια σου στραμμένα προς την πηγή του φωτός. 


Το δεύτερο βασικότερο είναι να έχεις καλή γωνία λήψης. Δεν είμαστε όλοι μοντέλα αλλά με μια καλή γωνία λήψης μπορούμε να δείξουμε ακόμη ομορφότεροι από όσο είμαστε, αλλά και να καλύψουμε τις όποιες αδυναμίες μας, λέει η ίδια.  


Και φυσικά μη νομίζετε ότι οι φωτογραφίες που βλέπετε στο instagram από πανέμορφους άνδρες και από υπέροχες γυναίκες είναι αυθεντικές. Όλες έχουν υποστεί το λεγόμενο «ρετούς» που λέγαμε παλαιότερα.

Η Λίντσει μάλιστα εξηγεί «Η τρίτη και τελευταία συμβουλή μου έχει να κάνει με την επεξεργασία των φωτογραφιών, με την οποία πρέπει να εξοικειωθεί κάποιος για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:19