search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Ά. Γεωργιάδης για τους εμβολιασμούς κυβερνητικών: Δευτερεύοντα θέματα (Video)

30.12.2020 13:53
Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την ομολογία Άδωνι ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

 

Την ώρα που το Μαξίμου προσπαθεί να κάνει damage control μετά τις εικόνες κυβερνητικών αξιωματούχων να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού «εκτός σειράς», κόβοντας τους περισσότερους από τους 128 κυβερνητικούς που κατά τον Στέλιο Πέτσα είχαν προτεραιότητα για εμβολιασμό, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε το όλο ζήτημα ως… δευτερεύον.

Μιλώντας στο Blue Sky, προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός της «λίστας VIP» για τα κυβερνητικά στελέχη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας μην χάνουμε χρόνο σε δευτερεύοντα θέματα». Μάλιστα, μετά από ερώτηση που του έγινε παραδέχτηκε ότι ο ίδιος έκανε το εμβόλιο, απλώς επέλεξε να μην το κάνει μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους.

Όπισθεν ολοταχώς

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα «πυρά» ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, δήλωσε ότι «υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. Μέχρι χθες εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν και εδώ κλείνει η λίστα».
 
Επίσης υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες του γ.γ. της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτη Παπανικολάου, αναβλήθηκαν εμβολιασμοί υγειονομικών στο «Σωτηρία», προκειμένου να εμβολιαστούν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, καταγγελία που η κυβέρνηση διέψευσε αλλά αμήχανα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24