search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Ακρίτα: Σκληρή κριτική για την φιέστα με τα εμβόλια – «Ευτυχώς που δεν μας κυβερνά ο συριζας»

30.12.2020 14:10
Ακρίτα: Σκληρή κριτική για την φιέστα με τα εμβόλια - «Ευτυχώς που δεν μας κυβερνά ο συριζας» - Media

 

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη φιέστα με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού άσκησε η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε με ανάρτησή της στο Facebook στο γεγονός ότι αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός υγειονομικών κατά του κορωνοϊού προκειμένου να εμβολιαστούν στη θέση τους υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης.

«Εμβολιάζουν τη Σάρα, την Μαρα, την αδελφή της Σάρας, τον κουμπάρο της Μάρας κι έναν πρώην γκόμενο της Σάρας χρυσό παιδί» λέει η Έλενα Ακρίτα με το χιουμοριστικό ύφος.

«Στο νοσοκομείο Σωτηρία πετάνε έξω τους υγειονομικούς και δίνουν τη σειρά τους στον κάθε ΝΔκράτη με πόστο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Ποζάρουν στο φακό για να δώσουν το…καλό παράδειγμα. Και δεν καταλαβαίνουν πως καλό παράδειγμα θα έδιναν αν παραχωρούσαν τη σειρά τους σε κάποιον που έχει ανάγκη το εμβόλιο» προσθέτει.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Εμβολιάζουν τη Σάρα, την Μαρα, την αδελφή της Σάρας, τον κουμπάρο της Μάρας κι έναν πρώην γκόμενο της Σάρας χρυσό παιδί.

Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο συριζας.

Στο νοσοκομείο Σωτηρία πετάνε έξω τους υγειονομικούς και δίνουν τη σειρά τους στον κάθε ΝΔκράτη με πόστο.

Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο συριζας.

Εμβολιάζονται νεότατοι άνθρωποι υπουργοί, διοικητές, στρατιωτικοί ‘κλεβοντας’ έτσι την θέση νοσοκομειακών και ηλικιωμένων.

Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο συριζας.

Θα εμβολιαζόταν και η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά ο άλλος το μάζεψε πίσω μετά την κατακραυγή.

Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο συριζας.

Ποζάρουν στο φακό για να δώσουν το…καλό παράδειγμα. Και δεν καταλαβαίνουν πως καλό παράδειγμα θα έδιναν αν παραχωρούσαν τη σειρά τους σε κάποιον που έχει ανάγκη το εμβόλιο.

Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο συριζας.

Η πρωθυπουργός της Δανίας δηλώνει ότι ως νεος άνθρωπος θα περιμένει κανονικά τη σειρά της. Στη Γαλλία κανένας πολιτικός δεν εμβολιάστηκε, προηγήθηκαν υγειονομικοί, ηλικιωμένοι και οι έχοντες υποκείμενα νοσήματα. Στην Γερμανία, οι υπουργοί θα εμβολιαστούν στην κατηγορία χαμηλού ρίσκου, όταν έρθει η ώρα τους.

Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο συριζας.

Άγιο είχαμε και δεν είναι ο Ξανθός, ο Παππάς και ο Τζανακοπουλος στα πράγματα».

Κικίλιας: Πολλή φασαρία για το τίποτα

Για την καταγγελία της ΟΕΝΓΕ για αναβολή του προγραμματισμένου εμβολιασμού υγειονομικών κατά του κορονοϊού προκειμένου να εμβολιαστούν στη θέση τους υπουργοί τοποθετήθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, λέγοντας πως «γίνεται πολλή φασαρία για το τίποτα και για άλλους λόγους».

Ο υπουργός Υγείας παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό ορισμένων αξιωματούχων.

«Η Εθνική Αρχή Εμβολιασμών έχει ορίσει την προτεραιότητα με την οποία θα εμβολιαστούν και ορισμένοι αξιωματούχοι, όπως οι υπουργοί για λόγους ασφαλείας και για να συνεχίσει να λειτουργεί το Κράτος» ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι «γίνεται πολλή φασαρία για το τίποτα», αφού οι 5 από τους υγειονομικούς που επρόκειτο να εμβολιαστούν την Τρίτη θα εμβολιαστούν την Τετάρτη.

«Σήμερα πήγαν ορισμένοι παραπάνω στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και για αυτό δεν εμβολιάστηκαν 5 από τους υγειονομικούς που επρόκειτο να εμβολιαστούν σήμερα και θα εμβολιαστούν αύριο. Νομίζω ότι γίνεται πολλή φασαρία για το τίποτα και για άλλους λόγους», τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:24