search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Μπάχαλο με την Μπίλι Έιλις: Ανάρτησε γυμνά στήθη, έχασε 100.000 followers (Photo)

30.12.2020 15:35
Μπάχαλο με την Μπίλι Έιλις: Ανάρτησε γυμνά στήθη, έχασε 100.000 followers (Photo) - Media

 

H Μπίλι Έιλις, η 19χρονη ανερχόμενη σταρ της ποπ φαίνεται ότι ξέρει καλά το παιχνίδι της πρόκλησης και της δημοσιότητας, ωστόσο μερικές φορές οι κινήσεις της, αν και καλοπροαίρετες, της γυρίζουν μπούμπερανγκ.

Το αυτό συνέβη και όταν η νεαρή τραγουδοποιός ανέβασε στο Instagram μια ζωγραφιά της, η οποία απεικόνιζε γυμνές γυναίκες. Όλα άρχισαν όταν χρήστης της ζήτησε να του δείξει το πιο αγαπημένο σκίτσο που έχει κάνει και η Έιλις ανέβασε μια ζωγραφιά της με γυμνά που σε πρώτο πλάνο είχε γυμνά γυναικεία στήθη.

Παρότι το σκίτσο δεν παραβίαζε τους κανόνες του Instagram περί γυμνού, φαίνεται ότι πολλοί από τους φανς της… σκανδαλίστηκαν και μέσα σε μισή ώρα ο λογαριασμός της μετρούσε μείον 100.000 ακόλουθους, με την Έιλις να σχολιάζει γελώντας: «LMFAOOO y’all babies smh».

Το ακόμα πιο ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι η Έιλις έχει ταχθεί κατά του γυμνού και της επίδειξης του σώματός της, έχοντας δηλώσει ότι «θέλω στρώσεις και στρώσεις και στρώσεις υφάσματος. Θέλω να είμαι μυστηριώδης. Δεν ξέρεις τι υπάρχει από κάτω, δεν ξέρεις τι υπάρχει από πάνω. Κανείς δεν μπορεί να έχει γνώμη επειδή δεν ξέρουν τι κρύβεται από κάτω, σωστά;».

Ταυτόχρονα, πάντως, η 19χρονη δίνει αγώνα υπέρ της αποδοχής του σώματος και με ένα 4λεπτο βίντεό της είχε αναφερθεί στο body shaming, αναφέροντας: «Σε προκαλούν οι ώμοι μου, το στέρνο μου, το στομάχι μου; Το σώμα με το οποίο γεννήθηκα δεν είναι αυτό που ήθελες;. Αν φοράω άνετα ρούχα δεν είμαι γυναίκα, αν αφαιρέσω στρώσεις είμαι πόρνη. Ενώ δεν έχεις δει ποτέ το σώμα μου το κρίνεις, και με κρίνεις γι’ αυτό. Γιατί;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15