search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:25
MENU CLOSE

To Netflix κατεβάζει όλες τις ταινίες του Τζόνι Ντεπ την ώρα που αυτός εύχεται ένα λιγότερο «τοξικό» 2021 (photo)

30.12.2020 18:28
To Netflix κατεβάζει όλες τις ταινίες του Τζόνι Ντεπ την ώρα που αυτός εύχεται ένα λιγότερο «τοξικό» 2021 (photo) - Media

 

To Netflix αποφάσισε να αποσύρει από το αμερικάνικο περιεχόμενο του όλες τις ταινίες του Τζόνι Ντεπ κι αυτό προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές του δημοφιλή ηθοποιού αλλά και σε συναδέλφους του.

Το ίδιο το Netflix δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ στην Ελλάδα, προς το παρόν τουλάχιστον, οι ταινίες του είναι ακόμα διαθέσιμες.

Αφορμή για αυτό φαίνεται πως στάθηκαν, σύμφωνα με το reader.gr οι κατηγορίες πως ο γνωστός ηθοποιός χτυπούσε την πρώην σύζυγο του. Για την ακρίβεια, πριν μερικούς μήνες η Βρετανική εφημερίδα Sun είχε κυκλοφορήσει άρθρα που αποκαλούσαν τον Τζόνι Ντεπ «wife beater», δηλαδή αυτός που κακοποιεί την γυναίκα του. Αν και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός κινήθηκε νομικά εναντίον της γνωστής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε χτύπησε τη σύζυγό του, μόλις πριν μερικές εβδομάδες τα Βρετανικά δικαστήρια απέρριψαν το αίτημά του για αποζημίωση, δικαιώνοντας έμμεσα τα εν λόγω δημοσιεύματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Η δικαστική διαμάχη

Στον απόηχο της δικαστικής διαμάχης, ο Ντεπ έχει χάσει αρκετές δουλειές σε μεγάλες παραγωγές ενώ η Warner Bros τον εξώθησε σε παραίτηση και έτσι δεν θα συμμετέχει στη νέα ταινία Fantastic Beasts. Ο ρόλος του μάγου Gellert Grindelwald πρόκειται να δοθεί σε άλλον ηθοποιό για την τρίτη ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει πλέον το καλοκαίρι του 2022.

Έχοντας περάσει ένα αφόρητο και «τοξικό» -όπως το χαρακτηρίζει- 2020 και ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές του, κάνοντας μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχηθεί «καλή χρονιά».

Ο Ντεπ έγραψε απευθυνόμενος στα 9 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram κάτω από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Σέιν ΜακΓκόουαν: «Αυτή η χρονιά ήταν τόσο δύσκολη για πολλούς. Εδώ, μπροστά, έρχεται μία καλύτερη εποχή». «Καλές γιορτές, σε όλους» ευχήθηκε, στην ανάρτησή του ο Ντεπ, συγκεντρώνοντας 2 εκατ. like και έκλεισε γράφοντας: «Η αγάπη και ο σεβασμός μου προς όλους. Αιώνια, Τζ.Ντ.».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:24