16/01/2019 05:14:25

Εξώδικο Καρχιμάκη σε Στουρνάρα, Ρουπακιώτη και ΣΔΟΕ

Εξώδικο Καρχιμάκη σε Στουρνάρα, Ρουπακιώτη και ΣΔΟΕ - Media

Εξώδικο προς τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ.  Ρουπακιώτη και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) έστειλε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης, διαμαρτυρόμενος για την εμπλοκή του ονόματός του στην λίστα των πολιτικών προσώπων που ερευνά το ΣΔΟΕ για «ύποπτο πλουτισμό», καθώς και για την δημοσιοποίησή της.

Ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει αναλυτικά στο εξώδικο τα εξής:

«Είναι σαφές ότι οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί οφείλουν να ασκούν τις αρμοδιότητες τους στα πλαίσια του Συντάγματος και των Νόμων. Παράλληλα έχουν καθήκον να διαφυλάττουν τις ανθρώπινες αξίες και τα στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα και ελευθερίες των πολιτών.

 Η πολιτική μου διαδρομή είναι διάφανη και τούτο είναι σε όλους γνωστό στη χώρα μας.

Με έκπληξη αλλά και με αγανάκτηση πληροφορήθηκα προσφάτως από τον ημερήσιο τύπο, για την ύπαρξη «Λίστας ΣΔΟΕ» με υπό έλεγχο προσώπων, μεταξύ των οποίων φέρομαι να συγκαταλέγομαι.

Με την παρούσα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΩΣ, και με την επιφύλαξη παντός εν γένει δικαιώματός μου, Σας προσκαλώ, ΑΜΕΣΑ, να μου γνωρίσετε:

α.  Εάν όντως υφίσταται τέτοιο δημόσιο έγγραφο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται  και το πρόσωπό μου.

β. Σε περίπτωση υπάρξεώς του να μου χορηγηθεί αυτό άμεσα.

γ. Ποίοι και πότε συνέταξαν το έγγραφο αυτό και με βάση ποια στοιχεία ή καταγγελίες.

Σε περίπτωση που δεν μου χορηγηθούν τα ανωτέρω, θα αιτηθώ την χορήγηση αυτών, δια της δικαστικής οδού. Παράλληλα  θα ασκήσω τα κατά Νόμο δικαιώματά μου για την αποκατάσταση της τρωθείσας ανεπανόρθωτα τιμής και υπόληψής μου.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νομίμως την παρούσα σ’ αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, για να λάβουν αυτοί γνώση και για να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.- »

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.