search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Το ντέρμπι έγινε πάρτι

01.10.2012 12:09
Το ντέρμπι έγινε πάρτι  - Media

Ήταν σαφώς το ματς της αγωνιστικής αλλά ο καταιγιστικός για ένα ημίχρονο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Άρη σε πάρτι για τους οπαδούς του. Το τελικό 4-1 είναι από τις μεγαλύτερες νίκες σε αγώνα μεταξύ των δύο και ήρθε μετά από ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο.

Ήταν σαφώς το ματς της αγωνιστικής αλλά ο καταιγιστικός για ένα ημίχρονο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Άρη σε πάρτι για τους οπαδούς του. Το τελικό 4-1 είναι από τις μεγαλύτερες νίκες σε αγώνα μεταξύ των δύο και ήρθε μετά από ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο.

Ο Λόρενς με φοβερή βολίδα στο 12΄άνοιξε το σκορ και στο 23΄ ο Κατσικάς με κεφαλιά διπλασίασε. Στο 25΄ ο Αθανασιάδης νικήθηκε από τον Βελλίδη σε τετ α τετ αλλά με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Φωτάκης πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Η κεφαλιά του Αγκάνθο στο37’  μείωσε προσωρινά τη διαφορά αλλά στο 43΄ με εκπληκτικό γυριστό σουτ ο Αθανασιάδης πέτυχε το 4-1.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αστόχησε στο 49΄ αλλά στη συνέχεια ο Άρης πήρε την πρωτοβουλία. Έχασε ευκαιρίες με τον Αγκάνθο στο 52΄, τον Καπετάνο στο 61΄ και τον Πουλίδο στο 62΄ αλλά δεν κατάφερε να μειώσει άλλο  το σκορ. Στο τέλος το ματς χάλασε με πολλές κλωτσιές και αψιμαχίες με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι Κατσικάς και Λόρενς από τον ΠΑΟΚ και ο Γιαννιώτας του Άρη.

Αντίθετα με τον «Δικέφαλο» ο Παναθηναϊκός συνέχισε να προβληματίζει και να αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς του μετά τη νέα απώλεια κόντρα στον Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 3΄ με προβολή του Πίντο και ζήτησε πέναλτι στο10’  σε πτώση του Χριστοδουλόπουλου στην περιοχή του Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια δύο κλαλά σουτ που εξουδετέρωσε ο Καρνέζης και στο 26΄ από ωραία πάσα του Κουίνσι ο Χριστοδουλόπουλος με βολίδα σημάδεψε το δοκάρι του Φούλοπ.

Στο 60΄ ο Περόνε έχασε τεράστια ευκαιρία αφού νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Καρνέζη και στο 80’’ ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσαμπούρη. Όμως αυτός ο Παναθηναϊκός ούτε απέναντι σε 10 παίκτες μπορεί να σκοράρει και κατάφερε να έχει μία νίκη σε 5 ματς και τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια ως γηπεδούχος.

Φοβερό ματς με συγκλονιστικό φινάλε έγινε στα Χανιά όπου ο Πλατανιάς επιβλήθηκε της Ξάνθης με 3-2.  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο11’  με τον Γκλέϊσον αλλά το αυτογκόλ του ίδιου στο 47΄ έφερε το ματς στα ίσια. Η Ξάνθη έπαιζε και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μαρίν στο 39΄ και κλείστηκε στην άμυνα. Στο 69΄  ο Τζάνης έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 2-1 και στο 84΄ με κεφαλιά του Ντόε έγινε το σκορ 2-1. Στο 89΄ ο Βασιλακάκης ισοφάρισε σε 2-2 αλλά στο 91΄ ο Ντόε με νέα κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

H Bέροια συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών και απέδρασε με νίκη 1-0 από την Κομοτηνή. Το γκολ του Καλτσά στο 51΄ έσπασε το αήττητο εντός έδρας σερί του Πανθρακικού που κρατούσε 17 ματς και έφερε την ομάδα του πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα Ιωαννίνων – Λεβαδειακού.

Η βαθμολογία (σε 5 ματς): Ολυμπιακός 15, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος 12, Αστέρας 10, Ατρόμητος, Πλατανιάς 8, Βέροια 7, ΟΦΗ, Ξάνθη, Άρης 5,  Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός , Κέρκυρα 4, , Πανθρακικός 3, Γιάννινα2, ΑΕΚ 1.

Γιάννινα και Λεβαδειακός έχουν ένα ματς λιγότερο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39