search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Περίστροφα, νέοι έρωτες και ένας γάμος στα νέα επεισόδια

31.12.2020 12:54
Άγριες Μέλισσες: Περίστροφα, νέοι έρωτες και ένας γάμος στα νέα επεισόδια - Media

 

Nέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και νέος κύκλος αγωνίας και σασπένς για το κοινό της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Οι εξελίξεις στη ζωή την τριών αδελφών Σταμίρη θα είναι καταιγιστικές καθώς αναζωπυρώνεται ο έρωτας της Ελένης και του Λάμπρου, ενώ ο Τάκης έρχεται να αναστατώσει το Διαφάνι και τη ζωή της Δρόσως.

Παράλληλα, η Σοφούλα και ο Άγγελος δείχνουν ευτυχισμένοι, αλλά ο διαβολικός Βόσκαρης παραμονεύει για τα χειρότερα. Ο Κωνσταντής διακινδυνεύει τον αρραβώνα του για χάρη της Δρόσως, αλλά αυτός ο έρωτας έχει πολλά εμπόδια. Σε δύο σκηνές από τα νέα επεισόδια, ο Νικηφόρος απειλεί με περίστροφο τον Μπάμπη, ενώ και ο Βόσκαρης δεν διστάζει να απειλήσει με το όπλο του τον Νέστορα.

Τα πράγματα, όμως, μπερδεύονται ακόμα περισσότερο όταν ο Κωνσταντής προθυμοποιείται να στηρίξει τη Δρόσω και να τη βοηθήσει να διεκδικήσει τον μικρό Σέργιο. Βλέποντας ότι το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους πια, η Ασημίνα παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Αφού η Δρόσω δεν φεύγει από το Διαφάνι, αποφασίζει να αφήσει η ίδια τον τόπο που μεγάλωσε. Μια μέρα, λοιπόν, παίρνει το παιδί της και εξαφανίζεται από το Διαφάνι.

Η Δρόσω θ’ ανταποκριθεί στον έρωτα του Κωνσταντή και θα του εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι και θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους. Θα κρατήσουν τον δεσμό και τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα, ως παράνομο ζευγάρι. Ο Τάκης, όμως, φτάνει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει τη Δρόσω, αφενός με το παιδί αφετέρου με την ιστορία της Τρούμπας.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες – Τι θα δούμε τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

Ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει από τα χέρια του; Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον Βόσκαρη. Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει, παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί, όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες. Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Τελικά, θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας;

Πηγή ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10