search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:08
MENU CLOSE

Ανακοινώθηκε ο θάνατος του ράπερ MF DOOM – Με καθυστέρηση δύο μηνών

01.01.2021 13:48
Ανακοινώθηκε ο θάνατος του ράπερ MF DOOM – Με καθυστέρηση δύο μηνών - Media

 

Στη «δύση» του 2020, στις 31 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε ο θάνατος του Βρετανού ράπερ και παραγωγού MF DOOM (Daniel Dumile).

Ο ράπερ με την μάσκα – σήμα κατατεθέν έφυγε από τη ζωή στις 31 Οκτωβρίου, ωστόσο η οικογένειά του επέλεξε να ανακοινώσει το θλιβερό γεγονός με δύο μήνες καθυστέρηση.

«Ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, δάσκαλος, μαθητής, συνέταιρος, εραστής και φίλος που θα μπορούσα να έχω. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έδειξες, έμαθες και έδωσες σε μένα, στα παιδιά μας και την οικογένειά μας. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ίδιος χωρίς εσένα. Οι λέξεις δεν θα είναι ποτέ αρκετές για να εκφράσουν όλα όσα σημαίνεις εσύ για μένα» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της. Η ανάρτηση της σύζυγου του διάσημου τραγουδιστή παραπέμπει ότι άφησε την τελευταία του πνοή στις 31 Δεκεμβρίου αλλά η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη.

Ο μουσικός παραγωγός και τραγουδιστής φορούσε τη μάσκα του «κακού» της Marvel, «Doctor Doom» και ήταν γνωστός για τις συνεργασίες του με τους hip-hop καλλιτέχνες Danger Mouse και Ghostface Killah. Το πραγματικό του όνομα ήταν Daniel Dumile και είχε γεννηθεί στο Λονδίνο.Με μητέρα από το Τρινιντάντ και πατέρα από την Ζιμπάμπουε, πέρασε πολλά χρόνια στην Αμερική φτιάχνοντας αρχικά το συγκρότημα KMD με τον νεότερο αδελφό του.

 

Τρία χρόνια πριν ο Daniel Dumile έχασε τον 14χρονο γιο του, King Malachi Ezekiel Dumile, επίσης χωρίς να γίνονται γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:08