search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:45
MENU CLOSE

Αναβλήθηκε η δίκη των Pussy Riot

01.10.2012 12:29
Αναβλήθηκε η δίκη των Pussy Riot - Media

Τα τρία μέλη του συγκροτήματος είχαν καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής των δύο ετών που τους επιβλήθηκε γιατί τραγούδησαν μέσα σε καθεδρικό ναό.

Για τις 10 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης των τριών μελών του συγκροτήματος Pussy Riot, λόγω διαφορών σχετικά με τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Τα τρία μέλη του συγκροτήματος είχαν καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής των δύο ετών που τους επιβλήθηκε γιατί τραγούδησαν μέσα σε καθεδρικό ναό.

Η αναβολή ανακοινώθηκε μετά τη διαμαρτυρία μίας εκ των τριών γυναικών καθώς το αίτημά της να οριστεί νέος συνήγορός για την υπεράσπισή της δεν έχει ικανοποιηθεί.

«Δεν έχουμε σχεδόν καμία ελπίδα ότι θα αλλάξει η κρίση του δικαστηρίου. Το μέγιστο που μπορούμε να επιτύχουμε είναι η μείωση της ποινής σε έξι μήνες» δήλωσε πριν ξεκινήσει η δίκη ένας από τους συνηγόρους των τριών μελών του συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη, Ναντέζντα Τολοκονίκοβα, η 30χρονη, Εκατερίνα Σαμούτσεβιτς και η 24χρονη, Μαρία Αλεκίνα, καταδικάστηκαν στις 17 Αυγούστου σε δυο χρόνια φυλακή για χουλιγκανισμό και υποκίνηση θρησκευτικού μίσους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:44