search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:47
MENU CLOSE

Νατάσα Παζαΐτη: Η φωτογραφία με τον Καραμανλή και τα παιδιά τους (Photo)

01.01.2021 16:41
Νατάσα Παζαΐτη: Η φωτογραφία με τον Καραμανλή και τα παιδιά τους (Photo) - Media

 

Πολύ διαφορετική από την τελευταία τους οικογενειακή φωτογραφία, ήταν η νέα δημόσια εμφάνιση της οικογένειας Καραμανλή. Πρόκειται για τη φωτογραφία με την οποια η οικογένεια Καραμανλή ευχήθηκε για το νέο έτος.  

Η Νατάσα Παζαΐτη ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook, με την τετραμελή οικογένεια να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς. Άπαντες, χαμογελαστοί, καλοντυμένοι, γιόρτασαν την αλλαγή του έτους, με τον Κώστα Καραμανλή πάντως να έχει “απαλλαγεί” από τα γένια με τα οποία είχε εμφανιστεί στην προηγούμενη φωτογραφία.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της, η Νατάσα Παζαΐτη, εκτός από τη φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό και τα δύο δίδυμα 17χρονα παιδιά της, ευχήθηκε για το νέο έτος: “Καλή Χρονιά! Υγεία, Αγάπη και Οικογενειακή Ευτυχία σε όλους!”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03