search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:33
MENU CLOSE

Υπό κράτηση αστυνομικός-πατέρας που έδειρε γυμνασιάρχη και καταληψία

01.10.2012 13:24
Υπό κράτηση αστυνομικός-πατέρας που έδειρε γυμνασιάρχη και καταληψία - Media

Υπό κράτηση βρίσκεται ο υπαξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυμνασιάρχη και έναν ανήλικο μαθητή σε υπό κατάληψη γυμνάσιο της Σάμου.

Υπό κράτηση βρίσκεται ο υπαξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυμνασιάρχη και έναν ανήλικο μαθητή σε υπό κατάληψη γυμνάσιο της Σάμου.

Ο υπαξιωματικός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση με την κατηγορία της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, μετά τις μηνύσεις που υπέβαλαν σε βάρος του οι γονείς του 14χρονου μαθητή και η 55χρονη γυμνασιάρχης.

Παράλληλα, αναμένεται να αντιμετωπίσει και πειθαρχικές διώξεις με αρχή την Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι γύρω στις 8 το πρωί γονείς και μαθητές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Σάμου και διαπραγματευόντουσαν, αν θα συνεχιστεί η κατάληψη του σχολείου, αφού υπήρχε διαφωνία σχετικά με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησαν οι γονείς την περασμένη Παρασκευή. 

Άλλοι ανέφεραν ότι η απόφαση έλεγε πως έπρεπε να προχωρήσουν σε κατάληψη και άλλοι όχι.

Την ώρα που γίνονταν οι ''διαπραγματεύσεις'' ένας νεαρός μαθητής δέχτηκε παροτρύνσεις από τους συμμαθητές του να συνδράμει μαζί τους στην κατάληψη.

Εντελώς ξαφνικά όμως ένας πατέρας που είναι και αστυνομικός σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε μια ομάδα μαθητών και άρχισε να χαστουκίζει έναν από αυτούς. 

Στο επεισόδιο ενεπλάκη και η Διευθύντρια του σχολείου όπου μπήκε στη μέση για να προστατέψει το παιδί με αποτέλεσμα να δεχτεί πολλά χτυπήματα και αυτή από τον αστυνομικό πατέρα. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο.

Μαθητής και καθηγήτρια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 14χρονος έφερε χτύπημα στη γνάθο και αποχώρησαν και οι δυο μετά την εξέτασή τους από ιατροδικαστή ο οποίος θα υποβάλλει την έκθεσή του στο πλαίσιο της προανάκρισης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:33