search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:54
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Είχα βγει ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook

02.01.2021 18:20
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Είχα βγει ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook - Media

 

Η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε ποδαρικό στην εκπομπή του Open TV «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τη σχέση της με τα social media.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε, μεταξύ άλλων, ότι «έχει μεγάλη διαφορά το ίντερνετ από το ζωντανό. Οι καινούριες γενιές δεν το έχουν αυτό. Δεν θα γνώριζα πια άνθρωπο από τα media».

«Στην αρχή με το Facebook είχα βγει δυο φορές ραντεβού. Ήρθα όμως προ μεγάλης εκπλήξεως» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα. Δεν ερωτεύεσαι την εικόνα αλλά την προσωπική γοητεία» πρόσθεσε.

Η κρίση στο θέατρο

Αναφορικά με την κρίση στο επάγγελμά της είπε ότι όταν άρχισε να μην χτυπάει πλέον το τηλέφωνο για δουλειά σκέφτηκε ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνει: «Όταν σου λένε οι γνωστοί ότι μήπως πρέπει να αλλάξεις δουλειά, σε κάνει να σκέφτεσαι».

«Το πτυχίο της Θεολογικής Σχολής μου είπε ο πατέρας μου τι σου ήρθε να το πάρεις κι εγώ του απάντησα γιατί τώρα μπορώ και τώρα θέλω» πρόσθεσε.

«Έφτασα στο σημείο του γάμου»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επισήμανε ότι είναι αντιδραστική και στις σχέσεις της. «Δεν μπορώ εγώ τα άντερά μου», είπε με χιούμορ. «Τα τελευταία χρόνια τα πάω πολύ καλά, καλό είναι να ηρεμούν κάποια πράγματα. Δεν είμαι τόσο τρελή, είμαι πιο ήρεμη, συζητάω πιο πολύ» πρόσθεσε.

Για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε: «Έφτασα στο σημείο του γάμου. Ότι δινόταν σαν νόρμα συνειδητοποιούσα ότι δεν ήμουν γι αυτό. Ήρθα να βρω τον εαυτό μου, όχι άντρα για να κάνω παιδιά. Όταν ήταν η ώρα να παντρευτώ ήταν για να κάνω παιδιά, και εγώ δεν ήθελα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15