search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Το τελευταίο «αντίο» στον Pierre Cardin: Τον έθαψαν δίπλα στον σύντροφό του

03.01.2021 14:46
Το τελευταίο «αντίο» στον Pierre Cardin: Τον έθαψαν δίπλα στον σύντροφό του - Media

 

Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό σχεδιαστή μόδας Pierre Cardin είπε η οικογένειά του την Κυριακή 3 Ιανουαρίου σε ιδιωτική τελετή στο νεκροταφείο της Μονμάρτης του Παρισιού.

Σύμφωνα με τις επιθυμίες του, ο Pierre Cardin θάφτηκε σε ένα μαύρο φέρετρο με ένα σπαθί στο πάνω μέρος, το οποίο είχε σχεδιάσει ο ίδιος.

Η λαβή του φέρετρου ήταν συνυφασμένη με μια δαχτυλήθρα, το μάτι μιας βελόνας και ένα καρούλι νήματος ενώ η λεπίδα έμοιαζε με ψαλίδι.

Σε κρύπτη με τον σύντροφό του που πέθανε το 1993

Όπως αναφέρει το AFP,  ο διάσημος Pierre Cardin θάφτηκε σε μια κρύπτη μαζί με τον πρώην σύντροφό του Αντρέ Ολιβέρ, ο οποίος πέθανε το 1993.

Κάτω από έναν πράσινο θόλο, το αγαπημένο χρώμα του Pierre Cardin, η οικογένεια και οι φίλοι του συγκεντρώθηκαν πριν από την ταφή για να αποτίσουν φόρο τιμής στον διάσημο σχεδιαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Pierre Cardin, που γεννήθηκε σε μια οικογένεια χαμηλού εισοδήματος στην βόρεια Ιταλία, αλλά έγινε σούπερ σταρ της μόδας με έδρα τη Γαλλία, πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 98 ετών σε νοσοκομείο στο Νεβίλ, στα δυτικά του Παρισιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59