search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:25
MENU CLOSE

Σε 48ωρες απεργίες προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

01.10.2012 13:52
Σε 48ωρες απεργίες προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ - Media

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτρέψουν «τα αντιλαϊκά μέτρα» δηλώνουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ. 

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτρέψουν «τα αντιλαϊκά μέτρα» δηλώνουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ.

Τα προεδρεία των τριών σωματείων συναντήθηκαν τη Δευτέρα για να συνεκτιμήσουν την κατάσταση και συμφώνησαν ότι ο μοναδικός τρόπος για να αποτραπεί η λήψη αυτών «των καταστροφικών μέτρων που οδηγούν στην εξαθλίωση ολόκληρο τον ελληνικό λαό», είναι να υπάρξει σύμπνοια όλων των συνδικαλιστικών φορέων για κοινή δράση. Για το λόγο αυτόν οι εργαζόμενοι στις ΣΤΑΣΥ καλούν τη ΓΣΕΕ να αναλάβει πρωτοβουλία συντονισμού όλων των ομοσπονδιών, σωματείων και ενώσεων, ώστε να διαμορφωθούν από κοινού οι αναγκαίες παρεμβάσεις και οι κινητοποιήσεις για την αποτροπή της λήψης των μέτρων.

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνουν ότι δεν θα μείνουν αδρανείς και θα προχωρήσουν, έστω και μόνοι, σε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, με την ανακοίνωση των αντιλαϊκών μέτρων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33