search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:36
MENU CLOSE

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά για το ταξίδι του στο Ντουμπάι

04.01.2021 07:17
Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά για το ταξίδι του στο Ντουμπάι - Media

 

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τους Έλληνες celebrities που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι τις γιορτές, τη στιγμή που στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα και πολλοί πέρασαν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μακριά από τις οικογένειές τους.

Αφορμή στάθηκαν οι φωτογραφίες που πολλοί επώνυμοι δημοσίευσαν στα προφίλ τους στα social media από χλιδάτα ρεβεγιόν και πάρτι. Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο εμιράτο επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά. Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος μιλώντας στο enikos.gr τόνισε: 

“Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai,ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!” 

Τριήμερος προληπτικός περιορισμός

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία, οι ταξιδιώτες από Ντουμπάι θα πρέπει να τίθενται σε τριήμερο προληπτικό περιορισμό, να έχουν μαζί τους αρνητικό μοριακό τεστ κορωνοϊού και συμπληρωμένη την φόρμα PLF ώστε να μπορούν να εντοπιστούν από τις Αρχές σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και τις σχετικές αεροπορικές οδηγίες που έχει εκδώσει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, εξακολουθεί να ισχύει πλην εξαιρέσεων η απαγόρευση εισόδου στην χώρα αεροπορικώς με Ευρωπαίων πολιτών, δηλαδή μόνιμων κατοίκων τρίτων χωρών. Από την αεροπορική οδηγία εξαιρούνται συνολικά οι μόνιμοι κάτοικοι εννέα χωρών, μεταξύ των οποίων και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33