search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:20
MENU CLOSE

Διευθυντής «Βήματος»: Με τους σημερινούς ρυθμούς, ούτε σε δύο χρόνια, τείχος ανοσίας στην Ελλάδα

04.01.2021 09:48
Διευθυντής «Βήματος»: Με τους σημερινούς ρυθμούς, ούτε σε δύο χρόνια, τείχος ανοσίας στην Ελλάδα  - Media

 

Μια ακόμα αιχμηρή παρέμβαση κατά της κυβερνητικής διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας έκανε μέσω twitter o διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης, την Κυριακή.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες γιατρών και ΟΕΝΓΕ ότι αναβάλλονται προγραμματισμένοι εμβολιασμοί υγειονομικών, αλλά και το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Μ. Θεμιστοκλέους για το διάστημα ως και 20 Ιανουαρίου, ο Αντώνης Καρακούσης έγραψε ότι « οι ειδικοί επιστήμονες, σημειώνουν ότι είναι κρίσιμο να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί και οι διαδικασίες που τους συνοδεύουν. Με τους σημερινούς ρυθμούς δεν πρόκειται να υψωθεί τείχος ανοσίας στην Ελλάδα ούτε σε δυο χρόνια..

Σε άλλη ανάρτηση του ο Αντώνης Καρακούσης αφήνει αιχμές και για τη μείωση των τεστ ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών. «Γενικώς οι επιστήμονες ζητούν εκτεταμένη χρήση των τεστ και δεν μπορούν να κατανοήσουν την επιλογή των μειωμένων ελέγχων στη χώρα μας ,ειδικά τώρα ,κατά την περίοδο των γιορτών.»

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα με άλλη του παρέμβαση σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο διευθυντής του “Βήματος” είχε καταφερθεί εναντίον του υπουργείου Υγείας αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειας.

Μεταξύ άλλων είχε πει ότι «η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος ,πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:19