search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:13
MENU CLOSE

«Ευαγγελισμός»: Εμβολιάστηκε και η Γεννηματά για τον κορωνοϊό (Photo)

04.01.2021 10:52
«Ευαγγελισμός»: Εμβολιάστηκε και η Γεννηματά για τον κορωνοϊό (Photo) - Media

Εμβολιάστηκε σήμερα το πρωί για τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Φώφη Γεννηματά. Ήταν η τελευταία πολιτική αρχηγός που δεν είχε εμβολιαστεί. Η ίδια είχε επίε ότι το είχε αφήσει για αργότερα σε σχέση με τους υπολοιπους πολιτικούς αρχηγούς επειδή την ταλαιπωρούσε ένα ελαφρύ κρύωμα και ακολούθησε τις συμβουλές των γιατρών. 

Την κ. Γεννηματά υποδέχτηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και την συνόδευσε στο χώρο όπου γίνονται οι εμβολιασμοί. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αμέσως μετά τον εμβολιασμό της δήλωσε:

«Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο. Εμβολιάστηκα σήμερα και θέλω να κάνω έκκληση σε όλους. Συμμετοχή στον εμβολιασμό. Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές. Η κυβέρνηση είναι ώρα να αφήσει την επικοινωνιακή φλυαρία και να ασχοληθεί σοβαρά έτσι ώστε να οργανώσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον εμβολιασμό των πολιτών της χώρας. Μονάχα έτσι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όχι άλλα λάθη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:13