search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια: «Έχω αρνηθεί δουλειά με αμοιβή 60.000 ευρώ» (Video)

04.01.2021 11:13
Εβελίνα Παπούλια: «Έχω αρνηθεί δουλειά με αμοιβή 60.000 ευρώ» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” μίλησε η Εβελίνα Παπούλια, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στην απόφασή της να γίνει μητέρα τη στιγμή που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, παρά το γεγονός ότι πολλοί ήταν εκείνοι που την προειδοποιούσαν ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο.

Η ηθοποιός τόνισε ότι είχε ιδιαίτερη σημασία για την ίδια να γίνει μητέρα σε μικρή ηλικία, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν αρνήθηκε πρόταση για συνεργασία τριών μηνών για την οποία θα αμειβόταν με το ποσό των 60.000 ευρώ.

«Μου έχουν γίνει προτάσεις, για πολλά λεφτά και τις έχω αρνηθεί. Θυμάμαι για μια εκπομπή, περίπου τριών μηνών δουλειά, μου είχαν προτείνει περίπου 60.000 ευρώ και είπα όχι. Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως, αν επαγγελματικά έχεις βρει τον δρόμο σου, έχεις τα χρήματα σου και είσαι ικανοποιημένη από αυτό, όποτε θες κάνε παιδί. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη για αυτό, ήθελα κιόλας.

Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν: “καλά τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς, μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου”. Δεν θεώρησα όμως ότι ποτέ την καταστρέφω, αντιθέτως ένιωσα ότι ήμουν πολύ πιο ασφαλής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21