search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:57
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης σε 19χρονο για πάρτι την Πρωτοχρονιά

04.01.2021 16:05
Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης σε 19χρονο για πάρτι την Πρωτοχρονιά - Media

 

Ένοχος για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων σχετικά με την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού κρίθηκε ένας 19χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε 19χρονο για την οργάνωση πρωτοχρονιάτικης συνάθροισης, εν μέσω καραντίνας, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Κρίθηκε ένοχος για εξ’ αμελείας παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Το πάρτι

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομικοί κλήθηκαν από περίοικους για να μεταβούν σε διαμέρισμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί εντοπίστηκε ο 19χρονος μαζί με εννέα ακόμη φίλους του.

Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκε με φίλους που είχε να δει αρκετό καιρό και ότι παρέμειναν μαζί και μετά τις 22:00 το βράδυ επειδή ίσχυαν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις. Επιπλέον, εις βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στον καθένα από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους πρόστιμο 300 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15