06/03/2021 11:59:44

Ο Δήμαρχος έγινε ρεζίλι – Βγήκε σε συνέντευξη φορώντας το μποξεράκι του (Video)

Ο Δήμαρχος έγινε ρεζίλι – Βγήκε σε συνέντευξη φορώντας το μποξεράκι του (Video) - Media

 

Ο δήμαρχος της Βελγικής πόλης της Αμβέρσας Μπαρτ ντε Βέβερ ήταν έτοιμος να δώσει συνέντευξη μέσω skype από το σπίτι του σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό.

Θα ακουγόταν ο ήχος του και διαδικτυακά θα «έπαιζε» και η εικόνα του. 
Όμως ο δήμαρχος δεν πρέπει να ήταν και πολύ εξοικειωμένος με την τεχνολογία. «Ραδιόφωνο» σκέφτηκε, «δεν έχει εικόνα» και για τις διαδικτυακές ανάγκες φόρεσε ένα πουκάμισο και κάθισε στο γραφείο του. 
Δεν υπολόγισε όμως την αντανάκλαση του καθρέπτη του σπιτιού του και από την κάμερα φάνηκε πως από κάτω φορούσε το μποξεράκι του. Την αντανάκλαση είδε και η δημοσιογράφος του Radio 2 Kim Debrie η οποία διακριτικά στην αρχή του είπε για το ντύσιμο του αλλά μετά δεν άντεξε: «Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, μάλλον το φοράτε ειδικά για εμάς. Αλλά κάτω από αυτό το πουκάμισο, να υποθέσω ότι είστε εκεί με το εσώρουχό σας;» 
Ο δημαρχος της Αμβέρσας αιφνιδιάστηκε: «Μα πώς είναι δυνατόν να το ξέρετε αυτό» απάντησε  και όταν συνειδητοποίησε ότι τον έβλεπε από τον καθρέπτη είπε: «Δεν το είχα υπολογίσει αυτό. Η χρονιά ξεκινά με μία πολύ ντροπιαστική στιγμή, που θα την θυμάμαι για πολύ καιρό».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.