search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Δυσαρεστημένος ο Στέφανος Μάνος με την απομάκρυνση συγκεκριμένου υφυπουργού από την κυβέρνηση

05.01.2021 06:34
manos.jpg

 

Με tweet ο Στέφανος Μάνος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απομάκρυνση του Δημήτρη Οικονόμου από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου

Απογοήτευση μου προκάλεσε η απομάκρυνση του υφυπουργού Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Δημήτρη Οικονόμου. Μετά από πολλά χρόνια ακαθοδήγητης πορείας το υπουργείο είχε αρχίσει δειλά-δειλά να ξεχωρίζει. Αντί του γενικού καλού επικράτησαν τα συντεχνιακά συμφέροντα του ΤΕΕ!

Κυβέρνηση: Δεξιά, πιο δεξιά, πάρα πολύ δεξιά

 

Τρία πρόσωπα της νέας κυβέρνησης – δύο άνδρες και μια γυναίκα – δίνουν το στίγμα της δεξιάς στροφής που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συσπειρώσει γύρω του την λαϊκή δεξιά και τους υπερπατριώτες του κόμματος του καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι ετοιμάζεται για εκλογές το φθινόπωρο.

Ο Μάκης Βορίδης, η Σοφία Βούλεψη και ο Άγγελος Συρίγος είναι τα πρόσωπα πάνω στα οποία θα στηθεί ο νέος σχεδιασμός της κυβέρνησης που στόχο έχει την δημιουργία ενός συστήματος που θα βοηθήσει στην διεξαγωγή των επόμενων εκλογών ενώ θα κλείσει ανοικτά θέματα του πρόσφατου παρελθόντος .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:45