search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:05
MENU CLOSE

Αλεξάντερ Γουάνγκ: Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και η απάντηση του σχεδιαστή (Photos)

05.01.2021 10:52
Αλεξάντερ Γουάνγκ: Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και η απάντηση του σχεδιαστή (Photos) - Media

 

 

Στο επίκεντρο καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αλεξάντερ Γουάνγκ, με άνδρες μοντέλα να κατηγορούν τον σχεδιαστή, προσθέτοντας τη φωνή τους στην καμπάνια «me too» που ξεκίνησε από γυναίκες ηθοποιούς και μοντέλα – θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

Απαντώντας στις εν λόγω κατηγορίες, ο Αλεξάντερ Γουάνγκ απέστειλε ένα email προς όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους του οίκου του τονίζοντας «πως έχει πέσει θύμα εκβιασμών και ψευδών καταγγελιών και πως η αλήθεια θα λάμψει όταν ο ίδιος βγει αλώβητος από αυτήν την περιπέτεια» που ετοιμάζεται πλέον να πάρει και δικαστικές διαστάσεις.

Ένα άλλο μοντέλο με το όνομα Νικ επικοινώνησε με τη «Dailymail», κατηγορώντας τον Αλεξάντερ Γουάνγκ ότι τον Ιούνιο του 2019 είχε προσπαθήσει να τον εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.

Ως απάντηση, ο Αλεξάντερ Γουάνγκ επίσυναψε στο email του προς τους εργαζομενούς του μια σειρά από προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον ίδιο και στα οποία φαίνεται πως ο καταγγέλων ήταν αυτός που αποζητούσε την παρέα του Αλεξάντερ.

Από την άλλη,  η «Daily Mail» παρουσίασε μηνύματα του Wang προς τον Νick να τον προτρέπει να συναντηθούν, αλλά δημοσίευσε και μια συνέντευξη – εξομολόγηση του Νικ για τον τρόπο με τον οποίο τον παγίδευσε ο Γουάνγκ, υποστηρίζοντας ότι αφού τον  “προσκάλεσε σε μεγάλο κλαμπ του Λονδίνου, έριξε χάπι έκσταση στο ποτό του, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκε σε σεξουαλικές πράξεις τόσο μέσα στο κλαμπ, όσο και στη λιμουζίνα του» τονίζοντας πως δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Την ομαδική καταγγελία των μοντέλων έχει αναλάβει η δικηγόρος Λίζα Μπλουμ, η οποία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με ανάλογες υποθέσεις στον χώρο της μόδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:05