search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Υπόθεση Novartis: Μαραθώνια κατάθεση του Γ. Στουρνάρα

06.01.2021 16:00
Υπόθεση Novartis: Μαραθώνια κατάθεση του Γ. Στουρνάρα - Media
 
Ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας ήταν το πέμπτο πολιτικό πρόσωπο που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis, μετά την άσκηση από τη Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
 
Μάλιστα, η κατάθεση του Γ. Στουρνάρα ήταν πραγματικά μαραθώνια καθώς διήρκεσε σχεδόν έντεκα ώρες, ενώπιον της ανακρίτριας του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου.
 
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν προηγηθεί οι καταθέσεις του πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του πρώην υπουργού Υγείας και πρώην Επιτρόπου Μετανάστευσης της Ε.Ε. Δημήτρη Αβραμόπουλου.
 
Και τα πέντε αυτά πολιτικά πρόσωπα που έως σήμερα έχουν προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο για την υπόθεση της Novartis, έχουν καταθέσει κατά το παρελθόν σχετικές μηνύσεις αναφορικά με την υπόθεση αυτή, ενώ κατά την έξοδό του από το Μέγαρο του Αρείου Πάγου, ο Γ. Στουρνάρας δε θέλησε να προβεί σε δηλώσεις.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:56