search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Θρίλερ στον Ψηλορείτη: Σε εξέλιξη επιχείρηση για έναν τραυματία κι ένας αγνοούμενο

06.01.2021 18:49
Θρίλερ στον Ψηλορείτη: Σε εξέλιξη επιχείρηση για έναν τραυματία κι ένας αγνοούμενο - Media

 

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ Κρήτης, με τη συνδρομή και του ΤΑΕ Μυλοποτάμου για δύο νερά άτομα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησαν για πεζοπορία στη λεγόμενη Στράτα του Ψηλορείτη ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ένας φέρεται να είναι τραυματισμένος κάπου στο οροπέδιο Λάκκος του Μυγερού , ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία για το που βρίσκεται ο δεύτερος .

Άμεσα ξεκίνησαν οι προσπάθειες προκειμένου να φτάσουν οι διασώστες στον τραυματία αλλά και να εντοπιστεί το δεύτερο άτομο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιχείρηση γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω του παγετού που υπάρχει στην περιοχή, όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50