search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:12
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι ξεκινούν νέα σειρά στο MEGA

06.01.2021 18:56
Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι ξεκινούν νέα σειρά στο MEGA - Media

 

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν με πρωτιές στα νούμερα τηλεθέασης του ANT1, ωστόσο οι συντελεστές της σειράς, έχουν κλείσει ήδη την επόμενη συνεργασία τους και μάλιστα με νέα σειρά από τη συχνότητα του MEGA.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή, «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη πολλαπλασιάζονται. Έχουν ήδη έτοιμη τη νέα τους σειρά. Πρόκειται για μια νέα σειρά την οποία και θα δούμε αυτή τη σεζόν στο MEGA. Το συγγραφικό δίδυμο της επιτυχίας πάει και στο MEGA και σήμερα θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς. Η Χριστίνα Φαμέλη και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, δυο πρωταγωνιστές από τον πρώτο κύκλο της σειράς των Άγριων Μελισσών. Και οι δύο έχουν αποχωρήσει από τη σειρά και ακούγαμε από το καλοκαίρι τα ονόματά τους για τη νέα σειρά που θα βλέπαμε στο MEGA», ανέφερε το ρεπορτάζ.

Μάλιστα έχει βρεθεί και ο τίτλος της νέας σειράς…

“Τη Δευτέρα που μας πέρασε, ξεκίνησαν και τα πρώτα γυρίσματα της σειράς με τίτλο, “Σιωπηλοί Δρόμοι”, αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του Star.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:12