search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:42
MENU CLOSE

Εκκενώθηκε το Καπιτώλιο – Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε (Live)

06.01.2021 22:05
Εκκενώθηκε το Καπιτώλιο - Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε (Live) - Media

 

Την ασφαλή εκκένωση του Καπιτωλίου ανακοίνωσε προ ολίγου ο αρμόδιος ασφαλείας του κτιρίου, λέγοντας ότι είναι ασφαλές, μετά την εισβολή των διαδηλωτών υπέρ του Τραμπ.

Αρχικά, βουλευτές και Γερουσιαστές απομακρύνθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο κτίριο το οποίο και καταλήφθηκε βίαια από διαδηλωτές.

Επίσης, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους έξω από το κτίριο, ενώ σταδιακά αρχίζει να φθάνει και τμήμα 150 ανδρών της Εθνοφρουράς.

Δυστυχώς τα βίαια επεισόδια είχαν ένα θύμα, καθώς γυναίκα που τραυματίστηκε στο λαιμό μέσα στο Καπιτώλιο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά εξέπνευσε.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και ένας 24χρονος ο οποίος έπεσε από ύψος όταν επιχείρησε να εισβάλει στο Καπιτώλιο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σταδιακά οι διαδηλωτές έχουν αρχίσει να διαλύονται, δεδομένου ότι στις 6 μ.μ. τοπική ώρα αρχίζει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι μόλις κριθεί ότι η κατάσταση έχει εκτονωθεί επαρκώς, υπάρχει σχέδιο να συνεχιστεί η συνεδρίαση του Κογκρέσου για την επικύρωση της νίκης Μπάιντεν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15