search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Πτήσεις εσωτερικού: Παρατείνονται οι περιορισμοί έως 11 Ιανουαρίου

07.01.2021 13:44
Πτήσεις εσωτερικού: Παρατείνονται οι περιορισμοί έως 11 Ιανουαρίου - Media

 

Παρατείνεται έως την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου η αεροπορική οδηγία (notam) για τους περιορισμούς στις πτήσεις εσωτερικού, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Ειδικότερα, έχοντας ως στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από τη νόσο COVID-19, παρατείνεται έως τις 11/1/21 και ώρα 06:00 το πρωί η αεροπορική οδηγία που αφορά πτήσεις εσωτερικού, (τακτικά επιβατικά δρομολόγια, γενικής αεροπλοΐας και επαγγελματικά δρομολόγια – domestic flights, commercial and general/business aviation), η οποία προβλέπει ότι επιτρέπονται σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις εσωτερικού (Essential Travel) που περιλαμβάνουν ταξίδι για θέματα υγείας, για επαγγελματικούς/επιχειρηματικούς σκοπούς, για αντικειμενικούς οικογενειακούς λόγους (επανένωση οικογενειών) και για επιστροφή στη μόνιμη κατοικία. 

Για την αεροπορική οδηγία ισχύουν οι εξαιρέσεις ως έχουν από την προϋπάρχουσα notam.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55