06/03/2021 00:37:54

Πώς βγαίνει το λάδι από τα χέρια σας  – Το απίθανο κόλπο

Πώς βγαίνει το λάδι από τα χέρια σας  – Το απίθανο κόλπο - Media

 

Κανένας δεν αμφιβάλλει ότι όλοι ξέρουμε πώς να πλένουμε τα χέρια μας.

Η παραδοσιακή διαδικασία της πλύσης των χεριών είναι: Βάζουμε τα χέρια μας κάτω από το τρεχούμενο νερό, προσθέτουμε λίγο σαπούνι και τα καθαρίζουμε.

Ωστόσο, αν τα χέρια μας είναι επικαλυμμένα με ένα παχύ στρώμα λίπους, τότε η κλασική αυτή διαδικασία δεν θα μας βοηθήσει, αλλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Πώς να αφαιρέσετε το ελαιόλαδο από τα χέρια σας

Το να αφαιρέσετε το ελαιόλαδο από τα χέρια σας με απλό νερό, προφανώς δεν θα κάνει απολύτως τίποτα.

Αλλά ακόμη και ένα γρήγορο ξέβγαλμα με νερό φαίνεται να κάνει το υγρό σαπούνι λιγότερο αποτελεσματικό. Θεωρητικά, αυτό δεν θα έπρεπε να ισχύει, καθώς όσο το σαπούνι έρχεται σε επαφή με νερό και λάδι, θα έπρεπε να λειτουργεί.

Στην πράξη όμως, η πλύση των χεριών με λίπη σημαίνει ότι θα χρειαστούν πολλές πλύσεις για να καθαρίσουν εντελώς.

Όμως, για όλα υπάρχει η λύση! Αν βάλετε πρώτα σαπούνι στα χέρια σας, πριν τα βρέξετε, τότε θα λυθεί το πρόβλημά σας. Με αυτόν τον τρόπο, το σαπούνι και το λίπος αναμειγνύονται καλά στα χέρια σας, ώστε όταν τα βρέξετε να καθαρίσουν με την πρώτη πλύση.

Αυτή η τεχνική λειτουργεί εξαιρετικά στο βούτυρο και το μαγειρικό λάδι.

Ωστόσο, εάν έχετε να αντιμετωπίσετε κάτι πιο δύσκολο - ας πούμε, λάδι κινητήρα ή γράσο ποδηλάτου - θα πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσετε κάτι πιο ισχυρό.

Ό, τι κι αν χρησιμοποιείτε, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε πρώτα το καθαριστικό και, στη συνέχεια, βάλτε τα χέρια σας κάτω από τη βρύση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.